Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su doldurmaya gitmek

Rüyada su doldurmaya gitmek

Rüyada su doldurmaya gitmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına yorulur.

Rüyada su doldurmaya gitmek gördüyseniz:

  • Karışıklıklar veya karmaşa söz konusu olabilir.

Rüyada su doldurmaya gitmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzun su dolduğunu görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuza su doldurmak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin su doldurduğunu görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, zor günler geçirileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada küpe su doldurmak kendi işine sahip olacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada kovayla su doldurmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, başarısızlığa düşeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada mezara su dolmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabıya su doldurmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, işinde uzmanlaşacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments