Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üstünde gitmek

Rüyada suyun üstünde gitmek

Rüyada suyun üstünde gitmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada suyun üstünde gitmek gördüyseniz:

  • Belli imzalar atılabilir, anlaşmalar yapılabilir.

Rüyada arabayla su üstünde gitmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde gitmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada araba üstünde gitmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde arabayla gitmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kararlarına saygı duyulacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına inanılır.

Rüyada denizin üstünde giden araba görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına rivayet eder.

Rüyada deniz üstünde arabayla gitmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüsün üstünde gitmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada atın üstünde gitmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments