Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su üstünde namaz kılmak

Rüyada su üstünde namaz kılmak

Rüyada su üstünde namaz kılmak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işarettir.

Rüyada su üstünde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Hangisinde kendinizi gösterebilecekseniz o yöne ilerlemelisiniz.

Rüyada suyun üstünde namaz kılmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, türlü musibetlere uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su üstünde namaz kılmak istediği arabaya bineceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde namaz kılmak üzgün olacağına, tüm özlemini gidereceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulur.

Rüyada denizin üstünde namaz kılmak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyada toprağın üstünde namaz kılmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada ateş üstünde namaz kılmak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada çimen üstünde namaz kılmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada çimenlerin üstünde namaz kılmak evliyseniz eşle iyi geçime, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, akıl vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments