Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üstünde gezmek

Rüyada suyun üstünde gezmek

Rüyada suyun üstünde gezmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, eksiklerinin farkına varacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada suyun üstünde gezmek gördüyseniz:

  • Göremedikleri noktaları anlatmaya çalışmanız fikirlerini değiştirmekten daha kolay olabilir.

Rüyada suyun üstünde gezmek gülmeye hasret kalacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada deve üstünde gezmek elinin darlaşacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde kayıkla gezmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada üstünde örümcek gezdiğini görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalettir.

Rüyada atın üstünde gezmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına delalet eder.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, isteklerinin erteleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde gezmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karıncanın üstünde gezdiğini görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments