Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun kaynadığını görmek

Rüyada suyun kaynadığını görmek

Rüyada suyun kaynadığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, işlerin rast gideceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun kaynadığını gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları içerisinde farklı şanslar barındırıyor.

Rüyada suyun kaynadığını görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye yorulur.

Rüyada tencerede su kaynadığını görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, verilen bir sözün yerine getirileceğine, kavgaların biteceğine işarettir.

Rüyada sütün kaynadığını görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli suyu görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına alamet etmektedir.

Rüyada oturarak su içmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bir çocuğa su vermek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yatağın altında su görmek desteksiz kalacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, ona özlemle sarılacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments