Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütün kaynadığını görmek

Rüyada sütün kaynadığını görmek

Rüyada sütün kaynadığını görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, iyi halinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sütün kaynadığını gördüyseniz:

  • Orijinal planlarınızı değiştirmek zorunda değilsiniz.

Rüyada sütün kaynadığını görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işarettir.

Rüyada suyun kaynadığını görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada tencerede su kaynadığını görmek çalışıyorsa terfi alacağına, sıkıntıların biteceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süt pişirmek ve taşırmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kendini bunu başaracağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada tencerede kaynamış süt görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardak dolusu süt görmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, ilim irfan öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süt kusan bebek görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sütten peynir yapmak iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, bir anda yükseleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments