Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturarak su içmek

Rüyada oturarak su içmek

Rüyada oturarak su içmek maddi imkanlarının çoğalacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oturarak su içmek gördüyseniz:

  • Fazla dağınık yaşamaktan vazgeçip kendinize düzenli bir yaşam kurmanız gerekiyor.

Rüyada oturarak su içmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, kıtlığın meydana geleceğine, alim insanlardan sayılacağına delalettir.

Rüyada ot içmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, istediği evde oturacağına delalet eder.

Rüyada otlu su görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine rivayet eder.

Rüyada hacda su içmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bir yerden su içmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada su içmek kanmamak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine işarettir.

Rüyada tuvalette su içmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinden su içmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments