Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde gül görmek

Rüyada su içinde gül görmek

Rüyada su içinde gül görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, canla başla çalışacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada su içinde gül gördüyseniz:

  • Ne demek istediğimi yakında daha iyi kavrayabilirsiniz.

Rüyada suyun içinde gül görmek haksızlık edeceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine inanılır.

Rüyada su içinde gül görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada vazo içinde gül görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sepet içinde gül görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde gül görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına inanılır.

Rüyada gülü suya koymak geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet eder.

Rüyada gül suyu dağıtmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına inanılır.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments