Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini su içinde görmek

Rüyada birini su içinde görmek

Rüyada birini su içinde görmek uzun yaşayacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine delalettir.

Rüyada birini su içinde gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlarda bulunmak sizi yalnızlaştırabilir veya ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada suyun içinde kaka görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada su içinde yeşil yılan görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde akrep görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bulanık su içinde balık görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su içinde altın bulmak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, yeni başlangıçların yapılacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde mantar görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rızkının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün suyun içinde görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments