Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde terlik görmek

Rüyada suyun içinde terlik görmek

Rüyada suyun içinde terlik görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, sıkıntılarını aşacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada suyun içinde terlik gördüyseniz:

  • Para açısından güçlüsünüz.

Rüyada suyun içinde terlik görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada denizin içinde terlik görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, büyük takdir toplanacağına işarettir.

Rüyada terlik içinde böcek görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada suya terlik düşürmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada terliğini suya düşürmek barış ve sevgi içinde olacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada terliği suya düşürmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, kazancın günden güne artacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalettir.

Rüyada akan suyun içinde yürümek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına inanılır.

Rüyada evin içinde temiz su görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, buna rağmen kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments