Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya terlik düşürmek

Rüyada suya terlik düşürmek

Rüyada suya terlik düşürmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya terlik düşürmek gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlığınızla ilgili yaşanan engellemeler veya aksilikler azalıyor.

Rüyada suya terlik düşürmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulur.

Rüyada terliği suya düşürmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada terliğini suya düşürmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada tuvalete terlik düşürmek ekmeğinin artacağına, engellerden kurtulacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine yorulur.

Rüyada terliği tuvalete düşürmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada terliğini tuvalete düşürmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına inanılır.

Rüyada denize terlik düşürmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, işlerinin yolundan çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada terliğin düştüğünü görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, zararların yakında telafi edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments