Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde gümüş görmek

Rüyada suyun içinde gümüş görmek

Rüyada suyun içinde gümüş görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, açların doyacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada suyun içinde gümüş gördüyseniz:

  • İşinize karışan kişiler moralinizi bozabilir.

Rüyada suyun içinde gümüş görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş suyu görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine delalet eder.

Rüyada suyun içinde araba sürmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde taş görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, kazancının iki kat artacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü suyun içinde görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına delalettir.

Rüyada suyun içinde fil görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde anahtar bulmak kimseye el açmadan yaşayacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde pirinç görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments