Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş suyu görmek

Rüyada gümüş suyu görmek

Rüyada gümüş suyu görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, helal lokma yiyeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, huzursuz olacağına, kasasının ağırlaşacağına, sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Rüyada gümüş suyu gördüyseniz:

  • Bazı kişilere evinizle ilgili gerçekleri anlatmanız ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada gümüş suyu görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, çok yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde gümüş görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada başkasında gümüş yüzük görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, yüzünü güldüreceğine işaret eder.

Rüyada gümüş yüzük taktığını görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş eritmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş kutu görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine işarettir.

Rüyada gümüş para toplamak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada gümüş fincan görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments