Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü suyun içinde görmek

Rüyada ölüyü suyun içinde görmek

Rüyada ölüyü suyun içinde görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, depresyona gireceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü suyun içinde gördüyseniz:

  • Duygularınızı ortaya sermeniz olumlu karşılık görebilir.

Rüyada ölü birini suyun içinde görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün suyun içinde görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada ölüyü su içinde görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, hayırlı bir yuva kuracağına işarettir.

Rüyada ölüyü suyun içinde görmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kan içinde görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü beyazlar içinde görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü yeşillik içinde görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü kanlar içinde görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments