Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami içinde abdest almak

Rüyada cami içinde abdest almak

Rüyada cami içinde abdest almak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalettir.

Rüyada cami içinde abdest almak gördüyseniz:

  • Muz gördüğümüzde maymunu aramak yerine önümüze bakmamızda fayda var.

Rüyada camii içinde abdest almak büyük sıkıntılar yaşanacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine işarettir.

Rüyada cami içinde abdest almak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına yorulur.

Rüyada camiye girip abdest almak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, isteklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami abdest almak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada camiye abdestsiz girmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, başkalarının malına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest alıp camiye gitmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Rüyada cami avlusunda abdest almak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, işinin de hep yürüyeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada abdestsiz camiye gitmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments