Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden dalga geldiğini görmek

Rüyada denizden dalga geldiğini görmek

Rüyada denizden dalga geldiğini görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine yorulur.

Rüyada denizden dalga geldiğini gördüyseniz:

  • Yakınlarınızda sosyal çevrenizden veya sosyal statü açısından önemli konumda olan birisi olabilir.

Rüyada deniz dalgasının üstüne geldiğini görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, dualarına karşılık alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dalgalarının üstüne geldiğini görmek eğer işsizse iş bulacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz dalgalarının üzerine geldiğini görmek yiyip içeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Rüyada denizden dalga geldiğini görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev dalgaların üzerine geldiğini görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize inanılır.

Rüyada dalganın üzerine geldiğini görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, sıkıntılarından arınacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde çok büyük dalgalar görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada deniz dalgasının içinden geçmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments