Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ocakta kaynayan su görmek

Rüyada ocakta kaynayan su görmek

Rüyada ocakta kaynayan su görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, biraz dinleneceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada ocakta kaynayan su gördüyseniz:

  • Olayları bir kez daha düşünmek gerekebilir.

Rüyada ocakta kaynayan su görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zenginlik sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ocakta su kaynatmak ekonomik olarak zayıflayacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada ocakta kaynayan yemek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada ocakta kaynayan süt görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ocakta su ısıtmak dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işarettir.

Rüyada sıcak su kaynatmak çarelere kavuşacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına tabir olunur.

Rüyada kaynamış su görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kara kazanda su kaynatmak ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments