Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynamış su görmek

Rüyada kaynamış su görmek

Rüyada kaynamış su görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaynamış su gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz.

Rüyada suyun kaynamasını görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada su kaynaması görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada demlikte su kaynatmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada ocakta kaynayan su görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına yorulur.

Rüyada yerden su kaynattığını görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tencerede kaynayan su görmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada su kaynayan kazan görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerden kaynayan su görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, durgun giden işlerin açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments