Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencerede kaynayan su görmek

Rüyada tencerede kaynayan su görmek

Rüyada tencerede kaynayan su görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, iyileşme göstereceğine, nahoş sözler işiteceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine işaret eder.

Rüyada tencerede kaynayan su gördüyseniz:

  • Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harakete geçmeniz hatalı olur, insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler.

Rüyada tencerede su kaynatmak fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine tabir olunur.

Rüyada tencerede kaynayan su görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tencerede kaynamış süt görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine alamet eder.

Rüyada tencerede kaynayan süt görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tencere kaynatmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine yorulur.

Rüyada yerden kaynayan su görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, şansın kapanacağına işaret eder.

Rüyada ketılda su kaynatmak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada suyun kaynamasını görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments