Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyu az havuz görmek

Rüyada suyu az havuz görmek

Rüyada suyu az havuz görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyu az havuz gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz konularda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada havuzun su dolduğunu görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hasret çekileceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada su olmayan havuz görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada mavi su dolu havuz görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada havuzun içinde su görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil su dolu havuz görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kendisiyle de gururlanacağına yorulur.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına inanılır.

Rüyada havuza su aktığını görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine yorulur.

Rüyada bulanık havuz suyu görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments