Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzun içinde su görmek

Rüyada havuzun içinde su görmek

Rüyada havuzun içinde su görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuzun içinde su gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı ya da ailenizi ilgilendiren konulara odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada içinde az su olan havuz görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine işarettir.

Rüyada havuzun içinde su görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Rüyada havuz içinde su görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada havuz içinde balık görmek tabiatı kötü olan kişiye, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde havuz görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine inanılır.

Rüyada havuzun içinde taş görmek sebep olacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine yorulur.

Rüyada oda içinde havuz görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, işlerinin düzene gireceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments