Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya kusmak

Rüyada suya kusmak

Rüyada suya kusmak elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya kusmak gördüyseniz:

  • Hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın insanlara güvenmek doğru değildir.

Rüyada yeşil su kusmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, nimetin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su içip kusmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, yenileneceğine işaret eder.

Rüyada sarı su kusmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi su kusmak savurgan bir hayat yaşayacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada su gibi kusmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz suyu kusmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz su kusmak zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah su kusmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments