Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya düşüp kaybolmak

Rüyada suya düşüp kaybolmak

Rüyada suya düşüp kaybolmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, şansının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya düşüp kaybolmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yarım kalması veya yapılmaması durumunda eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada suya düşüp kaybolmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, verilen emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel suyunda kaybolmak yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kaybolmak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, ün sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parayı suya düşürmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun suya düştüğünü görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu suya düştüğünü görmek yapılan işte ustalaşılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada ineğin suya düştüğünü görmek prestij kazanacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin suya düştüğünü görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments