Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya düştüğünü görmek

Rüyada suya düştüğünü görmek

Rüyada suya düştüğünü görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Planlarınızı herkesin duyacağı şekilde dile getirmelisiniz.

Rüyada suya anahtar düşürmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine inanılır.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, bir bebek sahibi olunacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüsün suya düştüğünü görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin arabayla suya düştüğünü görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin suya düştüğünü görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının suya düştüğünü görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya eşya düşürmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek variyetini çoğaltacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments