Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya eşya düşürmek

Rüyada suya eşya düşürmek

Rüyada suya eşya düşürmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına işaret etmektedir.

Rüyada suya eşya düşürmek gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteği bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Rüyada suya eşya düşürmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada tuvalete eşya düşürmek elinin darlıktan kurtulacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına delalettir.

Rüyada eşya düşürmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalettir.

Rüyada denize eşya düşürmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada çantayı suya düşürmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada anahtarı suya düşürmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya düştüğünü görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, çok büyük borçlar alacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments