Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıkları çöpe atmak

Rüyada balıkları çöpe atmak

Rüyada balıkları çöpe atmak daha güçlü bir hale geleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada balıkları çöpe atmak gördüyseniz:

  • Aşırı şekilde üzerine düşerek bezdirebilirsiniz.

Rüyada balıkları çöpe atmak işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine inanılır.

Rüyada balığı çöpe atmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çorabı çöpe atmak huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan çöp atmak onlardan büyük hayır göreceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine tabir olunur.

Rüyada böreği çöpe atmak çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına işarettir.

Rüyada çöpe yorgan atmak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada halıyı çöpe atmak sıkıntısından kurtulacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, her zaman çok üzgün olacağına yorulur.

Rüyada parayı çöpe atmak kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments