Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askıda çamaşır görmek

Rüyada askıda çamaşır görmek

Rüyada askıda çamaşır görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, zor bir durumda kalacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına tabir olunur.

Rüyada askıda çamaşır gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kötü gösterme çabasında olabilirler.

Rüyada çamaşır askısı görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada askıdan çamaşır toplamak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada askıda çamaşır görmek engel tanımayan biri olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada askılı elbise giymek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada askıda gelinlik görmek üzgün olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta elbise askısı görmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada askılı çanta görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada sütyen askısı görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, büyüyeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments