Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütü geldiğini görmek

Rüyada sütü geldiğini görmek

Rüyada sütü geldiğini görmek kazancının bereketleneceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, üzgün ve hasta olacağına inanılır.

Rüyada sütü geldiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için seçtiği değil kendi seçtiğiniz hayallerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada kendi göğsünden süt geldiğini görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine delalettir.

Rüyada kendi memesinden süt geldiğini görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sütü geldiğini görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada memeden süt geldiğini görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünden süt geldiğini görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada gögüsten süt gelmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, uygulayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinden süt geldiğini görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada memeden süt gelmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments