Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azı dişi düşmek

Rüyada azı dişi düşmek

Rüyada azı dişi düşmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada azı dişi düşmek gördüyseniz:

  • Durumu net görebilmeniz için sadece güvendiğiniz kişilere soru yöneltmelisiniz.

Rüyada azı dişi düşmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalet etmektedir.

Rüyada alt azı dişinin kırıldığını görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada azı dişinin döküldüğünü görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet eder.

Rüyada azı dişi sökmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına delalettir.

Rüyada azı dişi yaptırmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulur.

Rüyada azı dişini sökmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulmaktadır.

Rüyada azı dişin çıktığını görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada üst azı dişinin düştüğünü görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments