Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi azı dişini çektiğini görmek

Rüyada kendi azı dişini çektiğini görmek

Rüyada kendi azı dişini çektiğini görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, sevdiğini söyleyeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kendi azı dişini çektiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bir kişinin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada kendi azı dişini çektiğini görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada alt azı dişini çektirmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada azı dişi çektirmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada alt azı dişi çektirmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, huzur ve saadet bulacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada üst azı dişi çektirmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, belalara denk gelmeyeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada alt azı diş çektirmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada azı dişinin çıktığını görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada azı dişi çekmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, her anlamda şifa bulmaya, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments