Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun dişini çekmek

Rüyada oğlunun dişini çekmek

Rüyada oğlunun dişini çekmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun dişini çekmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız kişisel çalışmalar sizin için verimli olacak.

Rüyada oğlunun dişini çekmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sallanan dişini çekmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, iyi kısmetleri olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının dişini çekmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına delalet eder.

Rüyada kök dişini çekmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek dişi çekmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin dişini çekmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada kendinin dişini çekmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına alamet eder.

Rüyada ağrıyan dişini çekmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments