Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağı akmak

Rüyada kulağı akmak

Rüyada kulağı akmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada kulağı akmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlarda bulunmak sizi yalnızlaştırabilir veya ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada kulağı akmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada kafadan kan akmak girdiği projelerden zararla çıkacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, tartışmaların sonlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada gogsunden sut akmak hayal kırıklığı yaşanacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzının suyu akmak çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına rivayet eder.

Rüyada ağzından salya akmak maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaktan kan akmak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden yaş akmak çok büyük kazançlara sahip olacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından kan akmak üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments