Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü tabak görmek

Rüyada süslü tabak görmek

Rüyada süslü tabak görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada süslü tabak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir konuya uzaktan bakmak olayları daha net görmenizi sağlayabilir.

Rüyada süslü tabak görmek yüzünü güldüreceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süslü sandalye görmek imkanlarının artacağına, hasta olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada süslü güvercin görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işarettir.

Rüyada süslü karyola görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada süslü bardak görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, zor günlerin sona ereceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada süslü balık tutmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada süslü sandık görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine inanılır.

Rüyada süslü kılıç görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments