Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü güvercin görmek

Rüyada süslü güvercin görmek

Rüyada süslü güvercin görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kendisine olan güveninin artacağına, kazancının günden güne arttıracağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada süslü güvercin gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki pozisyonunuzu netleştirme veya herkesin duymasını sağlama eğiliminiz yüksek ya da aile üyelerinizden bazılarına nasıl ilerlemesi gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada süslü güvercin görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada süslü fare görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada süslü terlik giymek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süslü çeşme görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine alamet eder.

Rüyada süslü kapı görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada süslü duvar görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işarettir.

Rüyada süslü kemer takmak iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, dini inançların güçleneceğine alamet eder.

Rüyada süslü sandık görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments