Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni karyola görmek

Rüyada yeni karyola görmek

Rüyada yeni karyola görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, konforunun artacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına delalettir.

Rüyada yeni karyola gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız size yardım edebilirler.

Rüyada yeni karyola görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına inanılır.

Rüyada yeni karyola almak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada karyola ve yatak görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahşap karyola görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada karyola görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada bebek karyola görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işarettir.

Rüyada karyolanın kırıldığını görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine tabir olunur.

Rüyada demirden karyola görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments