Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü kalem görmek

Rüyada süslü kalem görmek

Rüyada süslü kalem görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, o masumların bedduasını alacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine inanılır.

Rüyada süslü kalem gördüyseniz:

  • Akılda tutmakta fayda var.

Rüyada süslü kalem görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada süslü görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Rüyada süslü kemer görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada süslü sepet görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada süslü yaşlı kadın görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada süslü horoz görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına yorulur.

Rüyada süslü tepsi görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada süslü kedi görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments