Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü çanta görmek

Rüyada süslü çanta görmek

Rüyada süslü çanta görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, şansının yaver gideceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına delalettir.

Rüyada süslü çanta gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada süslü çanta görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kişinin her işi severek yapacağına, mutluluğa ve neşeye rivayet eder.

Rüyada süslü elbise görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine rivayet eder.

Rüyada süslü masa görmek can derdine düşeceğine, işlerin toparlanacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü kalem görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada süslü saat görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada süslü şapka görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına işaret etmektedir.

Rüyada süslü tavan görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada süslü kedi görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments