Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azı diş çıkarmak

Rüyada azı diş çıkarmak

Rüyada azı diş çıkarmak eski bir davanın tekrar açılacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, güçten düşeceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada azı diş çıkarmak gördüyseniz:

  • Değişik şeyler deneyebilir, değişik yerlere gidebilir, değişik işlerle uğraşabilir veya icatlarınızla göz doldurabilirsiniz.

Rüyada azı diş çıkarmak iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, ele geçen parada artış olacağına, rahat nefes almaya başlayacağına işarettir.

Rüyada azı dişlerin döküldüğünü görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada azı diş kırılması görmek koltuğunun da yükseleceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalettir.

Rüyada azı diş çekmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada arka azı diş görmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada azı diş görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına yorulur.

Rüyada azı diş çıktığını görmek saygın ve ünlü biri olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çürük azı diş görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments