Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azı diş görmek

Rüyada azı diş görmek

Rüyada azı diş görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazançlı bir adım atılacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, para ve makam sahibi olacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada azı diş gördüyseniz:

  • Yani herşeyin acısını çıkartmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada azı diş çıkarmak yeni başlangıçların yapılacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada arka azı diş görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada azı dişlerinin çıktığını görmek günah ve suç işleyeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada azı diş düştüğünü görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada alt azı diş çektirmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada azı diş sökmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada azı dişlerin döküldüğünü görmek haneden birinin ayrılacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada azı dişleri dökülmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments