Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süsleme görmek

Rüyada süsleme görmek

Rüyada süsleme görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada süsleme gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız bazı konularda sizi engelliyor olabilir.

Rüyada süslenmiş ağaç görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, kendisine şifa olacağına rivayet eder.

Rüyada altın süs görmek kendisine uğur getireceğine, hayal kırıklığına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada süs biberi almak elinin bolluk göreceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü süs balığı görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada giyinip süslenmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulur.

Rüyada canlı süs balığı görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ev süsleri görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına yorulur.

Rüyada porselen süs görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments