Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs tavuğu görmek

Rüyada süs tavuğu görmek

Rüyada süs tavuğu görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalettir.

Rüyada süs tavuğu gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı manipüle eden kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada süs tavuğu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine delalettir.

Rüyada dolap süsü görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birini süslenmiş görmek her geçen gün başarılarının artacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giyip süslenmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz süs köpek görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, başarılarını ispat edeceğine işaret eder.

Rüyada süs görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada süs çiçeği görmek yeni yerler göreceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada duvar süsü görmek daha fazla para kazanacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments