Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs görmek

Rüyada süs görmek

Rüyada süs görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, evlat sahibi olacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, ün yapmayı başaracağına yorulur.

Rüyada süs gördüyseniz:

  • Duygusal bir yapı içindesiniz.

Rüyada sarı süs biberi görmek geleceğine bakacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada denizde süs balığı görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına delalettir.

Rüyada yavru süs balığı görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada süs tavuğu görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabı süsü görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına inanılır.

Rüyada süs balığın öldüğünü görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, müjdeli haberler alacağına inanılır.

Rüyada giyinmek süslenmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına rivayet eder.

Rüyada aynada süslenmek başın borçlularla belaya gireceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments