Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs kuşu görmek

Rüyada süs kuşu görmek

Rüyada süs kuşu görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, o işi canlandıracağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, planlı ve programlı davranacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada süs kuşu gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan birçok olayla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada süs kuşu görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, onları tebrik edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada süs köpeği görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, dertlerin artacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine alamet eder.

Rüyada süs tabağı görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik giyip süslenmek güzel günler geçireceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada siyah süs balığı görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada süs balığı aldığını görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, beklediklerini duyacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada camdan süs eşyası görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada süs ev eşyası görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, adını herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments