Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli tartışmak

Rüyada sürekli tartışmak

Rüyada sürekli tartışmak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada sürekli tartışmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadınla ilgili ümitleriniz kırılabilir.

Rüyada sürekli biriyle tartışmak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet eder.

Rüyada sürekli tartışmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada doktorla tartışmak yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada ağlayarak tartışmak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada çingeneyle tartışmak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada okul müdürüyle tartışmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın biriyle tartışmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle tartışmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, geçiminin güçleşeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments