Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingeneyle tartışmak

Rüyada çingeneyle tartışmak

Rüyada çingeneyle tartışmak elinin döneceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, kişinin rahat edeceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çingeneyle tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da kendinizi değişime zorlama eğilimini bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada çingeneyle tartışmak başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çingeneye para vermek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çingene kadınla kavga etmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına alamet eder.

Rüyada çingeneden korkmak yaşamın daha kolay hale geleceğine, alım gücünü yitireceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada çingene karısı görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çingene kavga etmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çingeneye ekmek vermek karın artacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çingenelerin kaçırdığını görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments