Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkon kapısını açmak

Rüyada balkon kapısını açmak

Rüyada balkon kapısını açmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, hayatından razı geleceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada balkon kapısını açmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın sonuçlandırılması gerekiyor.

Rüyada balkon kapısını açmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, iyi halinin kalmayacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkon kapısını açık görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işarettir.

Rüyada balkon kapısı kapatmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkon kapısını kapatmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkon kapısı kilitlemek şeytanın aklına uyacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkon kapısı görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine delalettir.

Rüyada balkon kapısını kilitlemek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kapıyı kilitle açmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments