Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve taşımak

Rüyada eve taşımak

Rüyada eve taşımak güzel bir hayat süreceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, kişinin fakirleşeceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, aksine daha da zorlaştıracağına işaret eder.

Rüyada eve taşımak gördüyseniz:

  • Düşmanlık eya kıskançlık içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada eski ev taşımak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, elindekileri de kaptıracağına delalet eder.

Rüyada kamyonla ev eşyası taşımak zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi taşımak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve su taşımak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev eşya taşımak yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev eşyalarını taşımak sağlık sorunlarının biteceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet eder.

Rüyada evden taşımak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada ev taşımak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, düşmanlarımızı alt etmeye rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments