Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli birini aramak

Rüyada sürekli birini aramak

Rüyada sürekli birini aramak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, zor günlerin biteceğine, hastalıklardan kurtulacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, yeni duygular tadacağına işarettir.

Rüyada sürekli birini aramak gördüyseniz:

  • Mide hassasiyetleri yaşanabilir.

Rüyada sürekli birini aramak sevdiklerini de koruyacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada bir kişiyi sürekli görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada sürekli eski eşi görmek imkânsızı başaracağına, onların kıymetini bileceğine, hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli anne görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına inanılır.

Rüyada sürekli ölüm görmek sağlık sorunun kalmayacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli taşınmak eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine yorulur.

Rüyada sürekli birilerinden kaçmak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini sürekli görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments