Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli eski eşi görmek

Rüyada sürekli eski eşi görmek

Rüyada sürekli eski eşi görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada sürekli eski eşi gördüyseniz:

  • Olmayacak işlerin peşinde koşmak size zarar verebilir.

Rüyada sürekli eski eşi görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına inanılır.

Rüyada sürekli eski eşini görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada sürekli eşinin aldattığını görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli eşini görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, bir süre zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada sürekli eski işyerini görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, bereket ve huzur geleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilini sürekli görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, ağzının tadının bozulacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi sürekli görmek işlerinin ters gideceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet eder.

Rüyada sürekli eski evini görmek insanlara iş öğreteceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments