Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada az suda yüzmek

Rüyada az suda yüzmek

Rüyada az suda yüzmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada az suda yüzmek gördüyseniz:

  • Belli gruplara ya da ekip çalışmalarına katılımda bulunmanız, geleceğiniz üzerinde etkili olabilecek bilgiler edinmenizi sağlayacak bağlantılar kurmanızı veya fikirler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada soğuk suda yüzmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada karlı suda yüzmek rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada az suda yüzmek variyetini çoğaltacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine delalettir.

Rüyada tatlı suda yüzdüğünü görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada suda yüzmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada akıntılı suda yüzmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulur.

Rüyada termal suda yüzmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı suda yüzmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments